Rakkaudesta pienyrittämiseen

Me pienyrittäjät olemme Suomen hiljaisia puurtajia. Pidetäänkö vähän meteliä?

Recent

Nettilehti pienyrittäjille
Siirry lukemaan!
Tilaa haastattelu
041 749 3462
YRITTÄJÄ, NYT ON KIIRE
Meillä on paljon juttuja jonossa. Toimi nopeasti ja varmistat näkyvyytesi!

Laatutakuulla

Janne Mononen, Recent

Recent on innovatiivinen ja moderni sisältömarkkinointiin erikoistunut uutislehti perinteisissä kuorissa! Artikkelimme auttavat yritystäsi saamaan näkyvyyttä ja pysymään asiakkaiden ajatuksissa. Aineistomme rakennetaan ammatillisella laadulla, joka auttaa brändiäsi menestymään. Lisäksi ohjaamme liikennettä omille nettisivuillesi tai verkkokauppaan.

Ydinkohdat

Uutismaisuus

Yrityksesi on framilla ja puheissa!

Toimintakehotukset

Suunniteltu ohjaamaan liikennettä nettisivuillesi ja verkkokauppaan.

Tiiviys

Artikkelit ovat nopea- ja helppolukuisia

Korkealuokkaisuus

Laadukkaasti toteutetut artikkelimme pitävät brändisi arvossaan.

Jatkuvuus!

Artikkelit pysyvät netissä jatkossakin!

Mielekkyys

Huominen on positiivinen julkaisu, jota luetaan mielellään!

Recent

 Recent on pienyrittäjän mainos- ja uutislehti.Recent lehti sai ideansa kotona isyysloman aikana. Yrittäjä kun kaipaa aina uutta jännitystä elämäänsä, -ikäänkuin pienten lasten kanssa ei olisi jo vauhtia tarpeeksi. Siitä se sitten lähti työn alle ja tässä sitä ollaan! Uuden edellä on aina mukava olla.

Usein kysyttyä

Recent on pienyrittäjille suunnattu nettilehti, jossa he voivat kertoa yrityksestään, tuotteistaan ja palveluistaan mahdollisimman edullisesti, tehokkaasti ja silti korkealuokkaisesti.
Ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella. Sovitaan haastattelu, joka tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä. Käynnistä joudumme veloittamaan erikseen, mutta taksamme ovat edullisia.
Minä olen Janne Mononen, entinen mm. mainostoimistoyrittäjä. Pienyrittäjyys on minulle tuttua ja isyysvapaalla aloin miettiä edullista ratkaisua tiedottamisen tarpeisiin. Siitä syntyi Recent.
Artikkelit ovat ainakin toistaiseksi ilmaisia. Haluan varmistaa, että sivustolla on tarpeeksi kävijöitä, että se on hyödyllinen yrittäjille, joiden juttuja sivustolla julkaistaan.

Sellainen on Recent!

Siinä oli ydinkohdat palvelumme ominaisuuksista.